Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Renhold er vårt yrke - kvalitet vår styrke

Daglig renhold:

Vi utfører daglig renhold til en lang rekke av bedrifter, alt fra rene kontorbedrifter, til entreprenørselskap med brakkerigger og verksteder. Vi kan ordne med papiravtaler og matteleveranser, og er behjelpelig med alt som har med renhold å gjøre.

Våre ansatte og våre kunder er i fokus når daglig renhold skal planlegges. Vi imøtekommer kundens ønsker og er veldig fleksible for å finne de beste løsninger for den enkelte bedrift, der trivsel og fag står i høysetet.

For oss i Kvalitetsrenhold AS er kvalitet og service viktig. Vi er stolte av vårt fag og viser det. Daglig renhold omfatter blant annet støvtørk av alle horisontale flater, søppelhåndtering, rengjøring og desinfisering av toaletter og sanitærutstyr, og rengjøring av gulvflater.

Videre vil vi komme med anbefalinger når det er på tide med nedvasking, vindusvask, vedlikehold av gulvflater eller tepperens.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn